Laatste nieuws

For a better life

30/01/2024

Ontvangst cheque.

Over PlanBobath

PlanBobath is een Community Based zorgproject gericht op de revalidatie, de participatie en de integratie van kinderen met hersenverlamming in Senegal.

Het is ontstaan uit een Senegalees-Belgische samenwerking.

 

Meer lezen

DONATIES

STEUN ONS FINANCIEEL
Op rekening BE 84 4358 0341 0159 van VIA Don Bosco VZW
Met mededeling '6763 Thies-Senegal'
U ontvangt elk jaar een fiscaal attest voor giften boven de 40 euro

a) Plan Bobath heeft sinds 2008 een peterschapssysteem uitgebouwd dat tot vandaag de belangrijkste en heel continue financieringsbron voor het project SERFA in Senegal is.
De vrouwen die sedert 2005 door Plan Bobath op zeer regelmatige basis opgeleid worden hebben vooral een orale cultuur. De vraag van Plan Bobath om jaarlijkse verslagen op een overzichtelijke manier op te stellen lukt moeilijk, idem voor het maken van duidelijke foto’s…
Plan Bobath is op de hoogte van het doen en laten van alle kinderen maar we hebben besloten om het peterschapssysteem voortaan te richten op alle kinderen van SERFA en niet langer op individuele kinderen. We zullen op de pagina ‘kinderen’ van onze site elk jaar een aantal kinderen in de picture zetten met hun specifiek verhaal. Uiteraard kunnen de bestaande peterschappen van individuele kinderen gewoon doorgaan. Indien jullie liever een individueel kind wensen te peteren, gelieve contact op te nemen met Plan Bobath. 

b) Of voor een eenmalige gift

Op rekening BE 18 5230 8105 2265 van Triodos met vermelding 'gift' en uw (e-mail)adres indien je geen fiscaal attest nodig hebt

 U kan Plan Bobath ook steunen bij een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, huwelijk of geboorte of een sponsoractiviteit organiseren. In dit geval kan u ons contacteren. 
Dank voor uw steun!

 

 

Meer nieuws

Missie december 2023

31/12/2023
Gregory Simons (Bobath therapeut) en Luk Verbeke waren begin december op bezoek in de projecten te Pout en te Thiès.

Bezoek UGent aan de crèche van Pout

9/07/2023
Bezoek UGent aan de crèche van Pout

Vorming relais

17/06/2023
De SERFA kan énkel erkend worden nadat de relais een vorming gevolgd hebben georganiseerd door de Senegalese staat.

Alle nieuwsberichten

Voor meer informatie en verdere vragen kan u altijd terecht op het contact formulier

 

Met de steun van: